Maintenance Programmer, softwareudvikler til PLC Siemens TIA-portal

Maintenance Programmer
Ingeniør og teknik
FiberVisions a/s
18/05/2020
Varde, Sydjylland
Carsten Pedersen - tlf. 40 713 213 eller Tonny Lang - tlf. 50 555 666
Del stillingsopslag

På vegne af FiberVisions a/s i Varde søger vi en Maintenance Programmer, som gennem sine skarpe kompetencer i PLC-programmering vil styrke in-house automationsteamet.

Om jobbet

Vi søger en softwareudvikler/PLC-programmør til en attraktiv stilling, uden rejsedage, i en spændende og ekspansiv produktionsvirksomhed i kontinuerlig drift.

Du bliver en del af automationsteamet, der består af to softwareudviklere, som vedligeholder virksomhedens eksisterende produktionslinjer og indkører nye maskiner i produktionen. Organisationen rummer yderligere interne PLC-kompetencer bl.a. i engineeringteamet, så opgaveløsningen altid kan baseres på kvalificeret sparring med erfarne kollegaer.

FiberVisions anvender primært Siemens TIA-portal og InTouch HMI/SCADA, hvorfor det er afgørende, at du er velfunderet i disse værktøjer. Optimalt har du også erfaring med Windows-programmering i C eller C#, har viden om CIM, SQL-databaser, relationsdatabaser og evt. Powerbuilder. 

Da der er tale om en nyoprettet stilling, vil dine kompetencer og interesseområder kunne tilpasses og udvikles under hensyntagen til virksomhedens behov.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omhandle

 • specificere, programmere og indkøre maskiner i produktionen
 • fejlfinde og optimere på produktionslinjerne
 • onlinemålinger
 • arbejde med frekvensomformere, DC-reguleringer og programmering af servodrev
 • udarbejde dokumentation  
 • opgraderinger af SCADA
 • vidensdeling med kollegaer. 

 

Din profil
Vi lægger vægt på, at du som person er hands-on, relationsskabende, ligefrem og åben. Du har et godt overblik og en god fornemmelse for at prioritere og tilrettelægge dit arbejde.

Din baggrund

 • uddannet ingeniør, automationstekniker, installatør, maskinmester eller industrielektriker med en relevant efteruddannelse i PLC-programmering
 • minimum 3 års relevant erfaring, gerne med idriftsættelser
 • erfaring inden for PLC med Siemens TIA-Portal, SCADA og højniveau programmering.

 

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder en grundig og praktisk introduktion i jobbet og ansættelse i en global, social ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og ansvar. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og international atmosfære, hvor faglig og personlig kompetenceudvikling prioriteres højt.

Arbejdsugen er på 37 timer, som du i høj grad selv tilrettelægger gennem en attraktiv flextidsordning. Stillingen kræver ingen rejsedage.

Løn forhandles efter kvalifikationer og omhandler bl.a. pensionsordning. Arbejdssted: Varde. Bopæl maks. 1 times kørsel fra Varde.

Ansøgning

Ser du et match imellem dine ønsker og stillingens krav, er du meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Carsten Pedersen på tlf. 40 713 213 eller seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666.

Du opfordres til at søge stillingen uafhængigt af, om du dækker alle stillingens kompetencekrav. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

______________________________________________________________________________________________________________________

FiberVisions er en ordreproducerende, international virksomhed med salg til hele verden og søsterselskaber i USA og Kina. FiberVisions beskæftiger mere end 200 personer i Varde og godt 500 på globalt plan. FiberVisions er førende på sit felt, er forretnings- og markedsorienteret og omsætter for ca. 1 mia. kr. om året. FiberVisions producerer syntetiske fibre til hele verden inden for BtB segmentet og udvikler fibre og processer i tæt samarbejde med kunderne. FiberVisions’ succes bygger på dygtige, engagerede og veluddannede medarbejdere – og et dynamisk lederteam. FiberVisions er ejet af den thailandske polyesterkoncern, Indorama Ventures Public Company Limited, med hovedsæde i Bangkok.

Læs mere på  www.fibervisions.com.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Maintenance Programmer, softwareudvikler til PLC Siemens TIA-portal