Produktionschef

Produktionschef
Ledelse med personaleansvar
C&D Foods (Denmark) A/S
30/07/2020
Esbjerg, Sydjylland
Jonas Jørgensen - tlf. 3152 8191
Del stillingsopslag

For vores kunde, C&D Foods (Denmark) A/S i Esbjerg, søger vi en produktionschef, der har relevant erfaring med ledelse af en større produktion.

 Om stillingen og dine opgaver

I stillingen som produktionschef hos C&D Foods (Denmark) A/S, refererer du til fabrikkens øverste ledelse og bliver en del af fabrikkens topledelse. Du får ansvar for en masseproduktion i en international koncern, hvor dit fokus naturligt er på selve produktionen og dens mere end 200 medarbejdere, men hvor du også løbende bidrager til udvikling og optimering omkring hele virksomhedens værdikæde fra indkøb af råvarer til levering af slutprodukterne.

Som leder er det dit ansvar at motivere, sætte retning og udvikle dine medarbejdere, hvor du har fokus på sikkerhed og trivsel samt opfølgning på aftalte nøgletal. Du inddrager dine medarbejdere i beslutningsprocesserne for at øge deres arbejdsglæde og skærpe interessen for de daglige opgaver. Hele tiden sikrer du en god kommunikation om igangværende og kommende aktiviteter.

Ansvarsområde og opgaver bliver bl.a.:

 • lede fabrikkens mere end 200 medarbejdere via direkte personlig involvering og igennem dine mellemledere
 • i samarbejde med fabriksledelsen at fastlægge målsætninger og sikre, at produktionsmålene opnås
 • daglig produktionsopfølgning og rapportering i forhold til mål
 • budgetopfølgning og løbende action på afvigelser
 • medvirke i udviklingsprojekter relateret til produktions- og procesoptimeringer
 • deltage i udvikling, implementering og vedligeholdelse af systemer, som sikrer ensartet produktkvalitet og overholdelse af standardprocedurerne
 • fremme sikker adfærd i produktionen og sikring af relevant træning og oplæring af medarbejderne
 • indkøre nye produkter i samarbejde med udviklingsafdelingen
 • have en konstant fokus på kvalitet samt sikre, at alle BRC-/IFS-standarder og kundekrav overholdes
 • nøgleperson i virksomhedens HACCP-gruppe
 • indgå i et tæt samarbejde med vedligeholdsafdelingen og arbejde med kontinuerlige forbedringer af produktionsudstyret
 • ansætte og afskedige medarbejdere i et tæt samarbejde med HR-afdelingen
 • anvende LEAN som effektiviseringsværktøj og have et blik for, hvordan produktionen styrkes ved hjælp af løbende forbedringer på produktionslinjen
 • indgå som en del af ledergruppen og som aktiv og kompetent sparringspartner for fabriksledelsen.

 

Dine kompetencer

I rollen som produktionschef bliver du en nøgleperson i ledelsen og for fabrikkens udvikling. Derfor er det naturligt for dig at tage ansvar og bidrage med din erfaring og faglige ekspertise samt at tage aktiv del i udviklingen og ledelsen af C&D Foods (Denmark) A/S. Du anerkender vigtigheden og værdien af samarbejde, faglighed, enighed og fælles fokus, når I som lederteam gør vejen til succes lidt kortere.

For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du medbringer flere års succesfuld erfaring fra en lignende stilling, hvor du har det overordnede produktions- og personaleansvar for en større produktionsenhed. Du har formentligt en uddannelse inden for fødevareproduktion, mejeri, teknik eller lignende og har sikkert også videreuddannet dig inden for økonomi eller ledelse.

Igennem din faglighed, dit engagement, gode humør, evnen til at samarbejde, en god portion struktur og en vis pondus, får du dit team med og når dine mål.

Du har generelt et stort kendskab til IT-systemer, herunder MES- og ERP-systemer. Der er en forventning om, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Bemærk, at engelsk er koncernens primære sprog i tale og skrift.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3152 8191 eller mail jj@pay-back.dk.

________________________________________________________________________________________________________________________

C&D Foods (Denmark) A/S er en del af den irske koncern C&D Foods, der med produktionsenheder i 7 lande er en af de største private label-producenter af hunde- og kattemad i Europa. På fabrikken i Esbjerg er der omkring 300 medarbejdere og en årlig omsætning på ca. 700 mio. DKK. C&D Foods i Esbjerg er koncernens største producent af hunde- og kattemad i aluminiumsbægre.

 

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Produktionschef