Projekterende arkitekter med projektlederpotentiale

Projekterende arkitekter
Ingeniør og teknik
Årstiderne Arkitekter
04/08/2020
København, Københavnsområdet
Søren Prehnum - tlf. 53 605 600
Del stillingsopslag

For vores kunde, Årstiderne Arkitekter part of Sweco, søger vi

projekterende arkitekter med projektlederpotentiale til boligbyggeri i København.

Vil du være med til at løse spændende boligopgaver, der profilerer hele bydele og sætter standarder for ambitiøs og bæredygtig arkitektur? Vi søger dygtige arkitekter med erfaring fra projektering af boligbyggeri og med potentiale inden for projektledelse til boligteamet på tegnestuen i København.

Boligbyggeriteamet har travlt med større boligbyggerier over hele landet og inden for alle kategorier. Derfor søges dygtige projekterende arkitekter og projektledere til tegnestuen i København.

Der udvikles spændende projekter, der ofte omfatter både boliger, retail og erhverv, hvor alle funktioner skal bindes sammen i et stærkt organisatorisk og æstetisk greb.

Senest har virksomheden vundet projektet UN17 Village på ”Spidsen” i Ørestaden, som både visionært og ambitiøst sætter en standard for Årstiderne Arkitekters formåen som tegnestue. Derudover Rantzausbakke i Horsens – et 37.000 m2 stort boligområde med fokus på fællesskaber, og møder mellem mennesker, i et naturskønt område.

Om teamet

Boligteamet bygger boliger for alle, over hele landet, og inden for alle kategorier. Målet er, at alle skal have et trygt boligliv, i sunde rammer med mulighed for gode fællesskaber.

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 250 ansatte og mere end 30 års erfaring inden for arkitektur og byggeri. Medarbejderne er fordelt på tegnestuer i København, Silkeborg, Aarhus, Herning, Gøteborg i Sverige og Nesbyen i Norge. Boligteamet er en del af arkitektafdelingen i København med mere end 100 ansatte.

Kompetencerne spænder bredt, men man er specialiseret inden for en række faglige felter, som er virksomhedens ekspertområder – boliger, erhverv, transformation og renovering, spaceplanning og indretning, landskabsarkitektur og byplan, retail, uddannelse og sport.

Årstiderne Arkitekter er en del af Sweco Danmark, og sammen fungerer de som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed inden for arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Om jobbet

Du vil få en vigtig rolle som enten projekterende arkitekt eller projektleder på tegnestuens team for boligbyggeriprojekter. I teamet vil du få kolleger, der tæller både arkitekter og bygningskonstruktører.

Som projektleder er det dig, der fører projektet sikkert igennem de forskellige faser og sikrer, at kunden bliver ført trygt igennem hele projektet, og at teamet koordineres med sikker hånd, så målsætninger indfries og tidsplanen holder.

Du vil få store udviklingsmuligheder og en stejl læringskurve på spændende og anerkendte projekter, uanset om du er tidligt i din karriere eller er erfaren projektleder på en profileret tegnestue.

Dine primære opgaver vil bl.a. være

 • projektlederansvar på store og profilerede projekter
 • kundeansvar, dialog, kundemøder, statusmøder og løbende kalibrering
 • ansvar for teamets fremdrift og performance på de enkelte projekter
 • koordinering og opfølgning på produktionen
 • review af projektet og opfølgning på tidsplan
 • at bidrage til og katalysere teamets fælles trivsel på projektet.

 

Dine kvalifikationer og om dig

Du har en kandidatgrad fra en af de to arkitektskoler i Danmark eller tilsvarende uddannelse og minimum 5 års erfaring som arkitekt fra et af landet tegnestuer. Det er et plus, hvis du har erfaring med projektering af boligbyggeri i bymiljøer og tæt kundedialog. Årstiderne Arkitekter er i dag blandt de foretrukne tegnestuer, når moderne byggeri skal fortolkes og designes, så det er ligeledes et plus, hvis du har erfaring fra opgaver i samme kategorier.

Der lægges vægt på dine evner til at sætte dig ind i en given opgave og tage ansvar igennem hele projektfasen ved at indfri kundens visioner for byggeriet med størst mulig tilfredshed. Uanset om du er projekterende arkitekt tidligt i din karriere, eller du er projektlederen, der er sikker i kundehåndteringen, så tager du ejerskab og ansvar for din rolle i projektet. Vi forventer, at du behersker Revit, AutoCAD og Adobe Creative Suite programmer.

Som person er du kendetegnet ved at være kvalitetsbevidst. Du er en udpræget teamspiller, hjælpsom og med en positiv tilgang til opgaveløsningerne. Du forstår at kommunikere og bibringe teamet din faglige viden og går foran med en god arbejdsmoral. Kort sagt, du er energisk, har gennemslagskraft, gode samarbejdsevner, evner at planlægge og har sans for detaljer.

Du tilbydes

Et spændende job i en velrenommeret og succesfuld arkitektvirksomhed. Du bliver en vigtig del af en spændende organisation, hvor der er mulighed for at udvikle og præge stillingen og samarbejde med kompetente og inspirerende kolleger. Du vil få en varieret og udfordrende dagligdag, indeholdende mange spændende arbejdsopgaver. Organisationen er endvidere kendetegnet ved et afslappet og uhøjtideligt arbejdsmiljø med en ligefrem omgangstone samt en høj grad af fleksibilitet.

Løn efter kvalifikationer.

Samtaler vil blive afholdt løbende.

Arbejdssted: København.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til seniorkonsulent Søren Prehnum, Pay-Back specialist rekruttering på tlf. 53 605 600 eller mail sp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Projekterende arkitekter med projektlederpotentiale