Projekterende landskabsarkitekt

Projekterende landskabsarkitekt
Ingeniør og teknik
Årstiderne Arkitekter
18/06/2020
København, Københavnsområdet
Søren Prehnum - tlf. 53 605 600
Del stillingsopslag

For vores kunde, Årstiderne Arkitekter part of SWECO, søger vi en projekterende landskabsarkitekt til København.

Vil du være med til at løse spændende opgaver, der profilerer hele bydele og sætter standarder for ambitiøs og bæredygtig arkitektur? Vi søger en dygtig landskabsarkitekt med erfaring fra projektering af landskabs-/byrumsprojekter og gerne med gode kompetencer inden for teknisk og grafisk fremstilling.

Landskabsafdelingen har travlt med mange spændende opgaver over hele landet og inden for alle kategorier. Derfor søger vi en dygtig projekterende arkitekt til tegnestuen i København.

Der udvikles spændende projekter, der ofte omfatter alt fra det bynære, det naturnære til friarealer, hvor alle funktioner skal bindes sammen i et stærkt organisatorisk og æstetik greb.

Om teamet

Årstiderne Arkitekters landskabsafdeling er en innovativ afdeling, der varetager selvstændige opgaver såvel som opgaver i samarbejde med tegnestuens bygningsarkitekter.

Årstiderne Arkitekter er én af Danmarks største arkitektvirksomheder med 250 ansatte og mere end 30 års erfaring inden for arkitektur og byggeri. Medarbejderne er fordelt på tegnestuer i København, Silkeborg, Aarhus, Herning, Gøteborg i Sverige og Nesbyen i Norge. Boligteamet er en del af arkitektafdelingen i København med mere end 100 ansatte.

Kompetencerne spænder bredt, men man er specialiseret inden for en række faglige felter, som er virksomhedens ekspertområder – boliger, erhverv, transformation og renovering, spaceplanning og indretning, landskabsarkitektur og byplan, retail, uddannelse og sport.

Årstiderne Arkitekter er en del af Sweco Danmark, og sammen fungerer de som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed inden for arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Om jobbet

Du vil få en vigtig rolle som projekterende landskabsarkitekt på tegnestuens afdeling for landskabsarkitektur.

Som projekterende landskabsarkitekt er det dig, der fører projektet sikkert igennem de forskellige faser og sikrer, at kunden bliver ført trygt igennem hele projektet, og at teamet koordineres med sikker hånd, så målsætninger indfries og tidsplanen holder.

Du vil få store udviklingsmuligheder og en stejl læringskurve på spændende og anerkendte projekter, uanset om du er tidligt i din karriere eller er erfaren projektleder på en profileret tegnestue.

Til afdelingen i København søger vi derfor en erfaren landskabsarkitekt.

Dine primære opgaver vil bl.a. være at

 • projektere på niveau for hovedprojekt og udbud
 • arbejde med overslag og tidsplaner
 • konceptudvikle og eksekvere strategien for området
 • udarbejde beskrivelser i henhold til BIPS
 • arbejde med Revit og Autocad.

 

Du har praktisk erfaring fra byggeplads og kontakt til totalentreprenører og fagtilsyn, som også vil være en del af dine arbejdsopgaver.

Dine kvalifikationer

 • Vi forventer, at du har en baggrund som landskabsarkitekt og har erfaring med projektering.
 • Minimum 5 års erfaring med projektering af større projekter.
 • Gode IT-færdigheder og struktureret tilgang til opgaverne.
 • Gode kommunikative evner, både mundtligt og skriftligt.
 • Mestrer AutoCAD og er rutineret i skitsering – og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Revit.
 • Gerne stærke evner til teknisk og grafisk fremstilling, evt. 3D-modellering, og har du stor planteviden, er det en fordel.

 

Dine kvalifikationer og om dig

Du har en kandidatgrad fra arkitektskole i Danmark eller tilsvarende uddannelse og minimum 5 års erfaring som landskabsarkitekt. Det er et plus, hvis du har erfaring med projektering i bymiljøer og tæt kundedialog. Årstiderne Arkitekter er i dag blandt de foretrukne tegnestuer, når moderne byggeri skal fortolkes og designes, så det er ligeledes et plus, hvis du har erfaring fra opgaver i samme kategorier.

Der lægges vægt på dine evner til at sætte dig ind i en given opgave og tage ansvar igennem hele projektfasen ved at indfri kundens visioner for byggeriet med størst mulig tilfredshed. Du er sikker i kundehåndteringen og tager ejerskab og ansvar for din rolle i projektet. Vi forventer, at du behersker Revit, AutoCAD og Adobe Creative Suite programmer.

Som person er du kendetegnet ved at være kvalitetsbevidst. Du er en udpræget teamspiller, hjælpsom og med en positiv tilgang til opgaveløsningerne. Du forstår at kommunikere og bibringe teamet din faglige viden og går foran med en god arbejdsmoral. Kort sagt, du er energisk, har gennemslagskraft, gode samarbejdsevner, evner at planlægge og har sans for detaljer.

Du tilbydes

Et spændende job i en velrenommeret og succesfuld arkitektvirksomhed. Du bliver en vigtig del af en spændende organisation, hvor der er mulighed for at udvikle og præge stillingen og samarbejde med kompetente og inspirerende kollegaer. Du vil få en varieret og udfordrende dagligdag, indeholdende mange spændende arbejdsopgaver. Organisationen er endvidere kendetegnet ved et afslappet og uhøjtideligt arbejdsmiljø med en ligefrem omgangstone samt en høj grad af fleksibilitet.

Løn efter kvalifikationer.

Samtaler vil blive afholdt løbende.

Arbejdssted: København.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, seniorkonsulent Søren Prehnum, på tlf. 53 605 600.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Projekterende landskabsarkitekt