Projekteringsansvarlig leder, konstruktør eller arkitekt

Projekteringsansvarlig leder
Ledelse med personaleansvar
Årstiderne Arkitekter
04/08/2020
København, Københavnsområdet
Søren Prehnum - tlf. 53 605 600
Del stillingsopslag

For vores kunde, Årstiderne Arkitekter, søger vi en projekteringsansvarlig leder, konstruktør eller arkitekt.

Om virksomheden og jobbet

Med snart 30 års erfaring er Årstiderne Arkitekter én af Danmarks største arkitektvirksomheder. Virksomheden består af 150 engagerede medarbejdere fordelt på tegnestuer i Silkeborg, København, Herning, Göteborg i Sverige og Nesbyen i Norge. Årstiderne Arkitekter er dedikerede til at skabe bæredygtig og videnbaseret arkitektur, som tager afsæt i funktionalitet, æstetik samt social, miljømæssig og økonomisk ansvarlighed. Med udgangspunkt i den skandinaviske arkitekturtradition er det målsætningen altid at skabe det bedst mulige resultat for kunder og omgivelser. Ydelserne består overordnet af arkitektrådgivning, design, byplanlægning, landskabsplanlægning, bygherrerådgivning samt bruger- og borgerinddragelse. Organisationen arbejder tværfagligt, hvor det er muligt, så der skabes en dynamisk proces og et unikt slutprodukt.

Årstiderne Arkitekter vinder og udvikler løbende spændende projekter, der profilerer hele bydele og sætter standarder for ambitiøs og bæredygtig arkitektur. Vi søger derfor en erfaren bygningskonstruktør eller arkitekt til at indgå i ledelsen af Årstidernes Arkitekters Designteam 2 i København, som består af ca. 35 dedikerede arkitekter og bygningskonstruktører med speciale i transformation, udvalgt erhvervsbyggeri og space planning.

Du vil indgå som en del af ledelsen af Designteam 2 sammen med kreativ chef, arkitekt MAA Rasmus Tøgern, teamchef og kreative ledere.

Vi søger en projekteringsansvarlig leder, der kan bistå sine arkitekt- og konstruktørkollegaer i projekternes udbuds- og udførelsesfaser med bl.a. faglig sparring, KS, udarbejdelse af rådgiveraftaler, økonomiske overslag m.v.

Hos Årstiderne Arkitekter lægges der vægt på, at ledelsen viser vejen over for mindre erfarne kollegaer, hvorfor du vil få dine egne sager som projektleder og/eller projekteringsleder. Derigennem holder du hele tiden fingeren på pulsen og kan være rollemodel for dine kollegaer.

Balancen mellem ledelse og egne sager vil selvfølgelig løbende skulle vurderes og justeres.

Den erfarne projekteringsleder får her muligheden for en ny udvikling i karrieren ved at indgå i ledelsen af et større byggeteam og dermed være med til at præge udviklingen og sikre den rette kvalitet i alle teamets produkter.

 Dine primære opgaver og ansvar vil bl.a. være:

 • Projektledelse af udvalgte projekteringssager ift. styring af kontrakter, tid, kvalitet og økonomi.
 • Daglig ledelse af dine projekterende kollegaer i tæt samarbejde med kreativ chef.
 • Du vil være overordnet ansvarlig for teamets hovedprojekteringsopgaver herunder sikre, at KS-procedurer bliver overholdt.

 

Dine kvalifikationer

 • Vi forventer, at du har en baggrund som bygningskonstruktør, arkitekt eller lignende og har erfaring med projektledelse.
 • Du har +10 års erfaring i rådgiverbranchen, og vi forventer, at du har kendskab til de fleste facetter af en byggesag med hovedvægt på projektering.
 • Du har allround byggeteknisk indsigt og en god forståelse for byggeriets præmisser.
 • Du har god erfaring med transformations- og renoveringssager.
 • Du har gennemført flere byggesager som projekteringsleder og kan dokumentere dette.
 • Du er detaljeorienteret og kan udarbejde detaljetegninger i 1:1.
 • Vi lægger desuden stor vægt på dine evner til at sætte dig ind i en given opgave og tage ansvar igennem hele projektfasen ved at indfri kundens visioner for byggeriet med størst mulig tilfredshed.
 • Vi forventer, at du har godt kendskab til Revit og gerne AutoCAD og Adobe Creative Suite-programmer.

 

Om dig

Som person er du kendetegnet ved en god faglig profil og evner at dele ud af din erfaring. Du er kvalitetsbevidst, hjælpsom og har en positiv tilgang til opgaveløsningerne. Du forstår at arbejde i et team og bibringe teamet din store faglige viden og går foran med en god arbejdsmoral og sunde arbejdsevner.

Kort sagt: 

 • du ambitiøs og ønsker at videreudvikle dine kompetencer
 • du har gode sociale færdigheder og nyder at være en del af et kompetent og agilt team
 • du taler og skriver dansk på et højt niveau.

 

Du tilbydes

 • Et spændende job i en velrenommeret og succesfuld arkitektvirksomhed. Her vil du blive en vigtig del af en spændende organisation, hvor man har mulighed for at udvikle og præge stillingen og samarbejde med kompetente og inspirerende kollegaer.
 • En organisation, hvor der samtidig med varierende og udfordrende arbejdsopgaver, er et afslappet og uhøjtideligt arbejdsmiljø med en ligefrem omgangstone.
 • Du bliver en del af en ambitiøs arkitektvirksomhed, hvor både det faglige og det sociale er i højsædet.
 • Du tilbydes en moderne arbejdsplads, hvor man sammen med ingeniører og øvrige specialister yder integreret rådgivning inden for alle bygge- og anlægsdiscipliner til private og offentlige bygherrer.

 

Hos Årstiderne Arkitekter vil du i høj grad kunne sætte præg på din egen dagligdag og udvikling med gode muligheder for varierede arbejdsopgaver og efteruddannelse.

Løn efter kvalifikationer.

Arbejdssted: København.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, seniorkonsulent Søren Prehnum på tlf. 53 605 600.

 

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Projekteringsansvarlig leder, konstruktør eller arkitekt