Reparatør/eltekniker til vedligehold og forebyggende service

Reparatør/eltekniker
Ingeniør og teknik
DEFCO A/S
05/02/2020
Aarhus, Midtjylland
Morten Wittrup Præstbrogaard - tlf. 20809820
Del stillingsopslag

På vegne af DEFCO A/S, Delicious Food Company, Aarhus, søger vi en dygtig og engageret reparatør/eltekniker til vedligehold og forebyggende service.

Om DEFCO A/S

DEFCO A/S er kendt som en fødevareforædlingsvirksomhed med speciale i pålægsprodukter af høj kvalitet og har en kompromisløs tilgang til den høje kvalitet, smag og gode håndværkstraditioner. Virksomheden differentierer sig i markedet ved en stadig udvikling af charcuteriprodukter og er tilpasningsdygtig overfor kundernes ønsker om produkter og forpakninger. Det kræver teknisk omstillingsparathed at imødekomme kundernes ønsker, uden at gå på kompromis med kvalitet og nøjagtighed. Til at indgå i den tekniske stab søges en faglig dygtig og bredtfavnende elfagtekniker. Der er fokus på produktionsapparatets oppetider gennem forebyggende service, fejlsøgning og reparation.

Om jobbet og dig

Du kommer til at indgå i en gruppe af 4 elektrikere/teknikere med brede faggrænser. Arbejdsopgaverne er bl.a. at udføre forebyggende vedligeholdelsesarbejde, fejlfinding samt at medvirke ved indkøring af nyt udstyr. Al optimering foregår i tæt samarbejde med operatørerne på produktionsmaskinerne, hvorfor der skal kommunikeres på flere niveauer.

Vi forventer, at du

 • har en relevant elfaglig uddannelse f.eks. automatikfagtekniker og gerne har arbejdet i industrisektoren
 • er erfaren og har indgående kendskab til arbejdet med reparationer og forebyggende vedligehold
 • er omhyggelig og i stand til at prioritere dine arbejdsopgaver og kan tage selvstændigt initiativ
 • har en teknisk interesse og indsigt, der gør, at du er stolt af veludført arbejde
 • arbejder struktureret, systematisk og har en høj stresstærskel
 • har drive og tager ansvar for opgaverne
 • du har is i maven og kan hurtigt tilegne dig nyt stof
 • har en positiv indstilling samt et godt humør, og du fremstår imødekommende og venlig – det er nemlig vigtigt, at du forstår at udvise god kundeservice, selv når det går stærkt.

 

DEFCO A/S tilbyder

DEFCO A/S tilbyder et udfordrende og selvstændigt job i et dynamisk miljø. Virksomheden vægter medarbejdernes trivsel og muligheder for udvikling højt, både personligt og fagligt.  

Som medarbejder hos DEFCO har du adgang til en række medarbejdergoder som f.eks. pensionsordning. Du kan læse mere om DEFCO her.

Arbejdssted: Ved Milepælen 4a, 8361 Hasselager.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Morten Wittrup Præstbrogaard på 20809820 eller mp@pay-back.dk.

 

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Reparatør/eltekniker til vedligehold og forebyggende service