Senior IT compliance og valideringsingeniør

Senior IT compliance og valideringsingeniør
Ingeniør og teknik
AN GROUP A/S
05/09/2019
Kalundborg eller Lynge, Region Sjælland
Susanne Worm - tlf. 60 21 79 16
Del stillingsopslag

På vegne af AN GROUP A/S søger vi en senioringeniør til IT compliance og validering.

Om virksomheden

AN GROUP er en innovativ og ambitiøs ingeniørvirksomhed, som skaber IT-styring og automation af produktionsudstyr af højeste internationale standarder. Kunderne er de største medico og farmaceutiske virksomheder i Danmark. I dag har virksomheden 50 medarbejdere. Firmaet har fortsat stor vækst og har derfor brug for nye medarbejdere. AN GROUP er dels beliggende i Lynge og dels i Kalundborg, du vil i givet fald blive tilknyttet det kontor, du bor nærmest.

AN GROUP leverer den bedst mulige løsning til den enkelte virksomhed på grundlag af mangeårig erfaring, konkret viden og uafhængighed til leverandører af systemsoftware og udstyr.

Firmaet vandt prisen for ”the top-100 best IT-companies” inden for industrielle IT-løsninger i 2015.

Om jobbet                

Du bliver, som IT Compliance & Validation Consultant, en del af virksomhedens valideringsteam, hvor du får kollegaer, der har forskellige baggrunde inden for compliance og validering. Du vil være med til at udvikle forretningsområdet og køre dine egne kundeprojekter alene eller i et team inden for medico og farmaceutisk industri.

Du er med til at sikre, at kundernes automations- og IT-systemer samt embedded software lever op til de regulative myndighedskrav og specifikationer. Dette omfatter både løsninger designet og udviklet af AN GROUP og af deres kunder.

Front-end teknologirobotter, apps og AI vil på sigt være områder, du ville kunne komme til at beskæftige dig med.

Dine opgaver kan bl.a. omfatte:

 • rådgivning inden for dataintegritet, elektronisk registrering og arkivering
 • auditering af IT- og computersystemer
 • gap-analyser
 • kravspecifikationer og risikovurderinger
 • IT- computervalidering
 • træning og uddannelse
 • projektledelse.

 

Om dig

Vi forventer, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør eller anden relevant naturvidenskabelig uddannelse, gerne inden for software og automation. Du har et godt branchenetværk og er måske allerede konsulent i dag eller har lyst til at prøve udfordringen.

Desuden har du:

 • mindst 4 års erfaring med IT GMP-compliance og validering
 • solid erfaring med udstyrs- og softwarevalidering
 • godt kendskab til relevant lovgivning, standarder og guidelines
 • du taler og skriver dansk og engelsk flydende.

 

Det er vigtigt for dig, at du har en varierende og udfordrende hverdag, hvor du styrer projekterne og skaber resultaterne. Du er en positiv, udadvendt og løsningsorienteret person, som kan arbejde selvstændigt, men også i teams. Du er kundeorienteret og god til at tilpasse dig kundernes virksomhedskultur.

Det er en fordel, hvis du har kørekort og egen bil (kørselspenge afregnes efter statens takster).

Virksomheden tilbyder

Du vil som ansat i AN GROUP få en spændende og meget varieret hverdag, hvor du deltager i udvikling, etablering og optimering af systemer på et niveau, som sikrer kunderne de optimale forretningsmæssige fordele. Du vil få en attraktiv løn efter kvalifikationer samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling, med spændende opgaver i en internationalt orienteret virksomhed med en flad organisation. Hos AN GROUP er der et behageligt arbejdsklima med en god og uformel tone og frihed under ansvar. Som konsulent vil du på nogle opgaver sidde hos kunder, som primært er på Sjælland, på andre opgaver udfører du arbejdet enten fra kontoret i Kalundborg eller Lynge. Det aftaler du selv med kunden. Hver fredag holdes statusmøder, for at sikre en god og sund tilknytning til firmaet. Der indbydes løbende til en række sociale arrangementer som f.eks. teambuilding, skiferier eller en tur i teatret.

Der kan forekomme besøg hos kunder i Europa, så påregn rejsedage i mindre omfang.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. rekrutteringskonsulent Susanne Worm, tlf. 60 21 79 16 eller sw@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Senior IT compliance og valideringsingeniør