Udviklingsingeniør til hardware/elektronik

Udviklingsingeniør til hardware/elektronik
Ingeniør og teknik
08/09/2020
, Sydjylland
Finn Villemoes Pedersen - tlf. 24 20 06 13
Del stillingsopslag

På vegne af en større international elektronikvirksomhed i Trekantområdet, søger vi en erfaren hardware udviklingsingeniør, der evner at se muligheder og have kundekontakt.

Om virksomheden og jobbet

Virksomheden, der har afdelinger i flere lande, har en flad organisationsstruktur med en uformel omgangstone og høj grad af medindflydelse på arbejdsopgaver og dagligdag.

Arbejdsopgaverne er brede, typisk er man ansvarlig for et projekt, hvori man selvstændigt udvikler et produkt i tæt dialog med kunden, fra løs idé til færdigt produkt, der efterfølgende sættes i produktion.

Konstruktionen sker i samarbejde med interne softwareingeniører og firmaets thailandske printtegnere og ingeniører, som også hjælper med produktionsdokumentation.

Virksomheden har i dag ca. 140 medarbejdere fordelt på virksomhedens danske og udenlandske afdelinger.

Du tilbydes ansættelse i en sund virksomhed med en fri omgangstone og godt humør, hvor alle søger at bidrage til fællesskabet. Du vil få et fagligt spændende og udfordrende job med mange forskelligartede opgaver, som vil kunne udvikle dig yderligere såvel fagligt som menneskeligt.

Om dig

Du er uddannet ingeniør eller lignende og har en bred og dyb erfaring inden for elektronikbranchen, der gør dig i stand til at forstå kundens behov, konstruere og indgå i interaktion med kunderne omkring mekanik/system/maskine. Erfaring inden for barske miljøer er en fordel.

Din viden er fagligt opdateret inden for elektronik. Du er i stand til at skabe overblik og se helheder, men formår også at arbejde i detaljen og få afsluttet projekterne. Det er vigtigt, at du er en åben og nysgerrig person, der er god til at se nye muligheder.

Vi forventer, at du fagligt har relevant erfaring med:

  • elektronisk design
  • diagramtegning i Orcad SIP/CIS
  • test og godkendelse i forhold til gældende standarder: CE, safety, EMC, ect.

 

Virksomheden tilbyder dig

Virksomheden tilbyder dig en udfordrende stilling med høj grad af involvering i en dynamisk og horisontal orienteret organisation, hvor du selv har mulighed for at planlægge din arbejdstid.

Det forventes, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du vil få en attraktiv gage, der modsvarer dine kvalifikationer, derudover pension og sundhedsforsikring.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail fvp@pay-back.dk.

 

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Udviklingsingeniør til hardware/elektronik